Skip to main content

VERENIGT DE WERELDEN VAN TWEE AMBACHTEN


BOWMORE MASTERS' SELECTION

BOWMORE MASTERS' SELECTION

De originele Islay. De pionier. Bowmore is de eerste vergunde Islay distilleerderij. Hij staat al sinds 1779 aan de oevers van Lochindaal, een zeearm die uitmondt in de woeste Atlantische Oceaan. Tot op de dag van vandaag werkt de distilleerderij op traditionele wijze en worden de oorspronkelijke technieken voor het maken van whisky in ere gehouden. Bowmore wordt vandaag de dag nog steeds met de hand gemaakt. In elk stadium wordt tijd geïnvesteerd. En deze zorg en aandacht voor detail creëren de unieke en tijdloze huisstijl van Bowmore. Ongeëvenaarde single malts die ongeëvenaard blijven en als geen ander op Islay oud worden. Nu in samenwerking met Aston Martin!

BOWMORE ASTON MARTIN MASTER'S SELECTION 21YO

Een limited-edition single malt gecreëerd in samenwerking tussen Ron Welsh, Master Blender Bowmore en Marek Reichman, Chief Creative Officer Aston Martin. Beide een meester in hun eigen kunst die elk geproduceerd product vormgeeft en beïnvloedt, of dat nu een Bowmore single malt-whisky of een Aston Martin-auto is. Het resultaat is een single malt met optimale smaakverhoudingen. Met een duidelijke knipoog naar Aston Martin biedt de whisky bij de eerste indruk een prachtig aroma, dat een verwarmende smaakervaring belooft, maar met een zeer krachtige en gedenkwaardige afdronk.

Meesters in hun eigen kunst.

Bowmore X Aston Martin

image

Bowmore X Aston Martin

De principes van de gulden snede inspireerden Bowmore en Aston Martin bij de creatie en ontwikkeling van The Masters' Selection, hun prachtig gebalanceerde single malt Scotch whisky. Het past perfect bij de gedeelde passie van de respectieve bedrijven voor balans, proportionaliteit en schoonheid. Zoals Aston Martin's perfect geordende symmetrieën het karakter van hun unieke auto's vormen, zo bepalen Bowmore's perfect geproportioneerde whisky's het karakter en vorm van hun unieke single malts. Gerenommeerd om hun voorbeeldige erfgoed, onberispelijke geloofsbrieven en onophoudelijke toewijding aan vakmanschap, hebben ze samen een uitzonderlijke whisky ontworpen, geïnspireerd door zowel de kunst en wetenschap van schoonheid. 

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.