Skip to main content

Nieuw bij Gall & Gall


Hendrick's Midsummer Solstice

Hendrick's Midsummer Solstice

Nu verkrijgbaar bij Gall & Gall: de limited edition Hendrick's Midsummer Solstice. Lees alles over deze nieuwe variant!

Met de bloemen bloeit ook de Hendrick’s Gin limited edition Midsummer Solstice. Hendrick’s Master Distiller Lesley Gracie vangt met deze limited edition in een gin het mysterieuze versterkende effect van de zonnewende op bloemen in volle bloei. 

De limited edition Hendrick's Gin Midsummer Solstice heeft een basis van dezelfde distillaten en infusies van komkommer en rozenblaadjes als de klassieke Hendrick’s Gin. Vervolgens is het recept verrijkt met extracten van zomerse botanicals en bloemen. Het resultaat: een gin die zowel complex als gelaagd is, maar toch licht en verfrissend.

Midsummer Spritz

Met deze heerlijke cocktail van je de lekkerste smaken van de Hendrick's Midsummer Solstice in elke bubbel. 

Ingrediënten:

  • 50 ml Hendericks Midsummer Solstice
  • 50 ml sparkling wine
  • 150 ml Tonic water
  • Sinaasappel & komkommer slice 

Bereiding: 

  1. Voeg al ingrediënten in een groot met ijs gevuld wijnglas
  2. Roer voorzichtig 
  3. Garneer en geniet 
OF BEKIJK DE VIDEO

De bekende Hendricks Gin

Hendrick’s Gin wordt gedistilleerd in het nogal ‘on-ginse’ kustplaatsje Girvan, gesitueerd aan de zuid westkust van Schotland. Hendrick’s Gin is een wonderbaarlijke, superpremium gin met een eigenzinnig karakter voor de meest buitengewone symfonie van smaken. In tegenstelling tot doorsnee-gins, wordt Hendrick’s Gin gedistilleerd in Schotland en met de hand vervaardigd in kleine batches van slechts 500 liter per keer.

Hendrick’s Gin wordt gemaakt met twee soorten ketels, een “Carter-Head” ketel en een koperen “pot” ketel. Samen creëren ze een buitengewoon zachte gin met een ongebruikelijk karakter en een subtiele smaakbalans.

Hendrick's 70CL


Lees meer over gin

De lekkerste cocktails maken met gin? Bekijk onze recepten en mix je eigen heerlijke cocktail! Lees hier alles over in de artikelen hieronder.