Bacardi Pineapple & Sinas, lekker exotisch

inspiration-image

Recept

Hou je van exotisch? Lekker zoet? Dan is dit de mix voor jou. De tropische maar frisse smaak van deze rum doet het heel goed met sinas. Maar een ding is heel belangrijk: ijskoud serveren. Dat kan in een longdrink, maar ook in een groot cocktailglas. Voor de finishing-touch en een zomerse look doe je dan natuurlijk een stukje ananas aan het glas.

 

BACARDÍ Pineapple:
de geschiedenis

Het kostte Don Facundo Bacardí Massó een decennium om de weergaloze rum te maken waar hij al sinds 1862 naar op zoek was. Met trots presenteerde hij zijn perfecte blend aan het Cubaanse volk. Maar hij en z’n familie bleven hun hele leven zoeken naar manieren om de rum nog beter te maken. En nog altijd zitten en staan ze niet stil. Na rum met frambozenextracten en rum met citrussmaken, bracht de rumfamilie rum met ananasextracten op de markt. Deze rum heeft een frisse smaak van fruitige ananasaroma’s, met een twist van kokos.

Dit heb je nodig:

  • 50 ml BACARDÍ Pineapple
  • 100 ml sinas
  • ijsblokjes

Zo ga je te werk:

1. Vul een glas met ijsblokjes.
2. Doe een deel (50 ml) BACARDÍ Pineapple in het glas.
3. Mix met twee delen (100 ml) sinas.


Tip: probeer ook eens BACARDÍ Razz met 7-up.