BACARDÍ Pineapple:
de geschiedenis
Het kostte Don Facundo Bacardí Massó een decennium om de weergaloze rum te maken waar hij al sinds 1862 naar op zoek was. Met trots presenteerde hij zijn perfecte blend aan het Cubaanse volk. Maar hij en z’n familie bleven hun hele leven zoeken naar manieren om de rum nog beter te maken. En nog altijd zitten en staan ze niet stil. Na rum met frambozenextracten en rum met citrussmaken, bracht de rumfamilie rum met ananasextracten op de markt. Deze rum heeft een frisse smaak van fruitige ananasaroma’s, met een twist van kokos.
Dit heb je nodig:
- 50 ml BACARDÍ Pineapple
- 100 ml sinas
- ijsblokjes
Zo ga je te werk:
1. Vul een glas met ijsblokjes.
2. Doe een deel (50 ml) BACARDÍ Pineapple in het glas.
3. Mix met twee delen (100 ml) sinas.
Tip: probeer ook eens BACARDÍ Razz met 7-up.