Skip to main content

Recept en inspiratie


Bacardi Limon & Cola: de limoen zit er al in

cocktails
cocktails

In de meeste cocktails met rum en cola worden wel een of meerdere partjes citroen of limoen uitgeknepen. Maar bij Bacardí Limón zitten de citrussmaken al in de rum. Feit blijft dat hij perfect samengaat met cola en veel ijs. Lekker in de zomer, de winter, de herfst en de lente.

BACARDÍ LIMÓN: DE GESCHIEDENIS

Het kostte Don Facundo Bacardí Massó een decennium om de weergaloze rum te maken waar hij al sinds 1862 naar op zoek was. Met trots presenteerde hij zijn perfecte blend aan het Cubaanse volk. Maar hij en z’n familie bleven hun hele leven zoeken naar manieren om de rum nog beter te maken. En nog altijd zitten en staan ze niet stil. Met Bacardí Limón bracht de familie de eerste rum op de markt met citrusaroma's. De smaakexplosie van citrusfruit is niet te vergelijken met die van welke spirit dan ook. Bacardí Limón is een witte rum en heeft dus een heldere kleur. IJskoud komt hij het beste tot zijn recht.

Bacardí Limon & Cola
Bacardí Limon & Cola

Dit heb je nodig:

Zo ga je te werk:

  1. Vul een glas met ijsblokjes. 
  2. Doe een deel (50 ml) Bacardí Limón in het glas. 
  3. Mix met twee delen (100 ml) cola.

Tip: probeer ook eens de meer exotische Bacardí Pineapple. Lekker met sinas.

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.