Frozen Margarita

ingredienten

  • 90 ml tequila
  • 30 ml triple sec
  • 30 ml vers geperst limoensap
  • 1 limoen
  • 16 ijsblokjes
  • 2 eetlepels grof zeezout
frozen margarita

Bereiding

  1. Doe de tequila, triple sec en het limoensap met de ijsblokjes in een blender.
  2. Mix net zolang tot het ijs fijngemalen is.
  3. Strooi het zeezout op een schoteltje.
  4. Pak 4 cocktailglazen en snijd een schijfje van een limoen. Wrijf het limoenpartje langs de rand van elk glas en doop de glasranden in het zout.
  5. Schenk de cocktail in de glazen en zet op de rand van elk glas een limoenschijfje.

Uit de proef!

Dit recept komt uit de Proef! magazine. Nog meer koken? We hebben meer dan 100 recepten met bijbehorende wijnen voor je om te ontdekken. Ook het magazine Proef! thuis ontvangen? Met, naast recepten, de bijzondere, gekke, prachtige verhalen áchter de fles. Bestel dan meteen een klantenkaart.

Zelf mixen!

Nu weet je precies hoe je zelf een Frozen Margarita maakt. Wil je nu eens wat anders? Bekijk dan nu de cocktail pagina of bekijk ook meerdere recepten en variaties op de populaire Gin-tonicBloody MaryMojitoCaipirinha en Pina Colada. Genoeg te ontdekken dus!


Ingredienten

voor in je Frozen Margarita

1 Review

(39 stemmen)
12.79

3 Reviews

(57 stemmen)
17.99