Caipifrutta

inspiration-image

Recept

Ingrediënten

  • 60ml cachaca
  • 1 mango
  • bruine suiker
  • gemalen ijs
  • evt. 1 passievrucht

Bereiding

  1. Snijd een rijpe, halve mango in kleine partjes en doe ze in een whiskyglas.
  2. Voeg eventueel het vruchtvlees uit een passievrucht toe. Strooi hierover twee eetlepels bruine suiker.
  3. Pureer het fruit grof met een stamper. Aanvullen met gemalen ijs en 60 ml Cachaça.
  4. Nog eens goed roeren, een kort rietje erin, en klaar!

Dit recept komt uit de Proef! magazine.
Nog meer koken? We hebben meer dan 100 recepten met bijbehorende wijnen voor je om te ontdekken. Ook het magazine Proef! thuis ontvangen? Met, naast recepten, de bijzondere, gekke, prachtige verhalen áchter de fles. Bestel dan meteen een klantenkaart.

(12 stemmen)
18.99