Mix& met Strohrum

inspiration-image

Recept

STROH rum is in 1832 ontstaan in Oostenrijk. De rum is gemaakt van een suikerrietmelasse en smaakt naar vanille met een vleugje sinaasappel.

Mix - 2 personen

Bereiding Strohpresso

  1. Meng 25 cl melk, 25 cl ongeklopte slagroom, 150 g suiker en 1 zakje (8 g) vanillesuiker. Warm op en roer tot de suiker is opgelost.
  2. Schenk koffie bij het mengsel. Voeg 5 cl Strohrum toe. Garneer met chocolade cornflakes.

Bereiding ApfelStrohdel

  1. Verhit 40 cl appelsap, voeg 2 tl kaneel en 2 tl bruine suiker toe. Warm op tot de suiker is opgelost en laat de drank afkoelen.
  2. Voeg 6 cl Strohrum toe en schenk uit. Garneer met een schijfje appel.

Bereiding Strohkolade

  1. Klop 10 cl slagroom op met 1 tl vanillesuiker. Voeg 4 cl Strohrum toe.
  2. Verwarm 20 cl melk met 4 el cacao en 2 tl vanillesuiker. Voeg al roerende nog 20 cl melk toe. Schenk uit en schep de room erop. Garneer met cacaopoeder.

1 Review

(79 stemmen)
21.49

1 Review

(22 stemmen)
15.99
12.99
(2 stemmen)
Stroh Rum 80% 10CL