Mix& met Disaronno

inspiration-image

Recept

Disaronno is een zachte, bitterzoete, amandellikeur uit Italie. Gemixt met citroensap en suikerwater of prosecco krijg je een heerlijke Disaronno Sour.

Mix - 1 persoon

Bereiding Disaronno Sour Doe

  1. Doe 50 ml Disaronno, 25 ml citroensap, 10 ml suikerwater en ijsblokjes in een shaker.
  2. Schud goed en schenk de cocktail uit in een tumblerglas (eventueel aangevuld met ijsklontjes).
  3. Garneer met een cocktailkers en een schijfje citroen.  

Bereiding Disaronno Sparkling

Schenk 25 ml in een flûte en vul aan met een koude Champagne Brut (of Prosecco). 

Bereiding Disaronno Sushi

  1. Stamp met een cocktailstamper twee schijfjes verse gember fijn in een shaker.
  2. Voeg 40 ml Disaronno, 15 ml citroensap, 15 ml suikerwater en ijsblokjes toe. Schud goed en schenk door een barzeef in een longdrinkglas gevuld met ijsblokjes.
  3. Vul bij met gemberbier (of ginger ale).

9 Reviews

(70 stemmen)
18.29
Afterdinner
Fles

2 Reviews

(23 stemmen)
22.39
Afterdinner
Fles

11.19
Afterdinner
Fles