Ingmar mixt: Venezuelan Ginger Ale

Recept

Deze zachte, gerijpte blanco rum mix ik met Fever Tree ginger ale. Om het mixje net iets stoerder te maken gaan hier vers limoensap en wat scheutjes bitters bij. Vakantie in je glas!

Venezulan Ginger Ale

Ingrediënten

  • 50 ml Diplomatico Blanco Reserve rum
  • 15 ml vers limoensap
  • flesje Fever Tree ginger ale
  • 2 scheutjes bitters

Bereiding

  1. Vul een mixglas met ijsblokjes. Schenk de rum en het limoensap in het glas.
  2. Top af met ginger ale. Plaats een rietje in het glas en roer kort.
  3. Garneer met een schijfje verse gember en een limoenpartje.

Ingmar mixt

Ingmar schrijft als freelance journalist over alles wat vloeibaar is.  Sinds 2007 een vaste waarde in de (inter) nationale bar- en cocktail scène. Lees meer over Ingmar en al zijn verhalen en mixen op zijn profielpagina

2 Reviews

(15 stemmen)
29.99
14.99
Witte rum
tijdelijk uitverkocht

2 Reviews

(23 stemmen)
1.25
Fris
Fles