Ingmar mixt: Tom Collins

Recept

Een klassieke cocktail en een gouden combinatie. Gin, citroensap, suikersiroop en spuitwater. De beste manier om in een frisse mix een gin optimaal te proeven.

Tom Collins

Ingrediënten

  • 50 ml Sipsmith London Dry Gin
  • 25 ml vers citroensap
  • 15 ml Monin suikersiroop
  • bruisend mineraalwater / sodawater

Bereiding 

  • Schenk de gin, het citroensap en de suikersiroop in een cocktailshaker gevuld met ijs.
  • Shake zo’n 10 seconden hard.
  • Schenk uit in een longdrinkglas gevuld met ijs.
  • Top met bruiswater.
  • Roer met een rietje en garneer met een citroenpartje.
Meer weten over gin & tonic? Vind recepten, inspiratie en de lekkerste gins: alles over gin-tonic!

Ingmar mixt

Ingmar schrijft als freelance journalist over alles wat vloeibaar is.  Sinds 2007 een vaste waarde in de (inter) nationale bar- en cocktail scène. Lees meer over Ingmar en al zijn verhalen en mixen op zijn profielpagina

2 Reviews

(35 stemmen)
4.49

1 Review

(49 stemmen)
34.29