Tess mixt: Pepper Snapper

Recept

Een variatie op de bestaande Red Snapper cocktail en een zusje van de bekende Bloody Mary. Door het toevoegen van rode paprika wordt het drankje een stuk frisser en de Big Tom zorgt voor een lichte spice.

Pepper Snapper

Ingrediënten

  • 45 ml Sipsmith London Dry Gin
  • 120 ml Big Tom Spiced Tomato Juice
  • 1/2 rode paprika

Om het af te maken

  • 1 stukje rode paprika
  • 1 schijfje sinaasappel
  • 1/2 rode chili peper

Bereiding

  1. Muddle de in stukjes gesneden paprika in een cocktailshaker. Hierdoor komt het sap van vrij. Voeg de Sipsmith gin, tomatensap en wat ijsblokjes toe en shake ongeveer 10 seconden totdat de shake-beker koud aanvoelt.
  2. Strain de cocktail door een zeefje uit in een met ijsblokjes gevuld whiskey glas, zodat er geen stukjes paprika in het glas komen!
  3. Garneer de cocktail met een stukje paprika, sinaasappel en een halve chili peper.

Bekijk ook Tess haar Mrs. Miller en Jammin' Diplomatico.

Meer weten over gin & tonic? Vind recepten, inspiratie en de lekkerste gins: alles over gin-tonic!

Gemixt door Tess

Tess Posthumus is freelance hospitality professional. Ze reis de hele wereld over en werkt bij een van de beste cocktailbars van de wereld: Door 74 in Amsterdam. Lees meer over Tess en bekijk haar recepten op haar profielpagina

 

1 Review

(45 stemmen)
34.29
Gin
Fles

2 Reviews

(18 stemmen)
1.39
Fris
Fles