Caroline mixt: Bloody Caesar

Recept

De Bloody Caesar is een extra pittige variant op de Bloody Mary die vernoemd is naar de meedogenloze Romeinse keizer Julius Caesar.

Caroline Bes is 30 jaar, woont in Eindhoven en heeft een uit de hand gelopen hobby. Ze maakt cocktails en heeft inmiddels meer dan 200 zelfgemaakte cocktails op haar site  Cocktailicious.nl staan met foto’s en recepten. Op haar site deelt ze haar voorliefde voor cocktails met iedereen die ook zelf cocktails wil maken. Toen we vroegen of ze ook cocktailrecepten wilde maken voor Gall & Gall hoefde ze dan ook niet lang na te denken!

Bloody Caesar

Voor deze cocktail heb ik spicy tomato juice gebruikt van Big Tom. Daarnaast heb ik extra tabasco gebruikt en een paar druppels worchestershire saus. Wat citroensap en natuurlijk vodka! Afmaken met verse zwarte peper in het glas een takje rozemarijn en een prikkertje met olijven. Maar de garnering kun je natuurlijk helemaal doen zoals je zelf wilt!

Ingrediënten

  • Beluga Vodka (1 deel*)
  • Big Tom Spicy Tomato Juice (3 delen*)
  • Squeeze citroensap
  • Tabasco (3 druppels)
  • Worchestershire saus (3 druppels)
  • Garnering: zwarte peper, rozemarijn en een prikkertje met olijven

*1 deel = 30 ml

Bereiding

  1. Schenk de vodka samen met de spicy tomato juice, uitgeperst citroensap, tabasco en worchestershire saus in een shaker met ijs.
  2. Even shaken.
  3. Schenk in een glas en voeg wat verse zwarte peper toe.
  4. Garneer het glas met een takje rozemarijn en een prikkertje met olijven. 

Bekijk ook Caroline haar andere cocktails: Perestrojka , Gin & Tonic Mediterrean en El Flamingo.


2 Reviews

Big Tom Spiced Tomato Juice 25CL
Niet meer beschikbaar