Mixen met Prosecco Ca'Marina
Recept
Ca'Marina Prosecco wordt gemaakt in het hart van de Noord-Italiaanse Prosecco-regio, van de lokale gleradruif.
Hij heeft een opvallende zachte bubbel en is delicaat van smaak. Heerlijk om puur te drinken, maar extra feestelijk in een van deze mixen.
Kir Royal
Doe een scheutje Creme de Cassis in een champagneflûte en vul aan met Prosecco Ca' Marina.
Scroppino
Haal 400 gram citroensorbetijs een kwartier van te voren uit de vriezer en roer snel en krachtig door met een garde tot een smeuïge massa. Schenk er 50 ml wodka en 200 ml koude Prosecco bij en roer nog even snel door. Schenk in de glazen en serveer à la minute.
Campari-Fizz
Vul een hoog glas met 10 ml Campari en 30 ml sinaasappelsap en vul aan met ijskoude Prosecco Ca' Marina.
Bekijk alle bubbels.