Albert mixt: Bulldog & Fentimans Tonic

inspiration-image

Recept

Een zoete fruitige gin-tonic met lychee.

Ingrediënten:

  • 35 ml Bulldog gin
  • 100 ml Fentimans Tonic
  • IJsblokjes
  • 2 gepelde en ontpitte lychees
  • Of een partje grapefruit

Bereiding:

  1. Vul het glas tot aan de rand met ijsblokjes.
  2. Schenk dan de gin erbij, vervolgens de tonic en roer even door.
  3. Garneer voor een zoete fruitige variant met lychee. Wil je een zomerse variante dan kies je voor een partje grapefruit. 

Gemixt door Albert

De eigenaar van Mister Cocktail, Albert van Beeck Calkoen, werkte tijdens zijn studie in verschillende bars, waar hij voor het eerst cocktails maakte. Lees meer over Albert, zijn mooie verhalen en heerlijke cocktails op zijn profielpagina

2 Reviews

(18 stemmen)
1.25

2 Reviews

(130 stemmen)
27.29