De nummer 3 van de Cocktail Challenge van Rabarcello

inspiration-image

Recept

Mister Kitchen organiseerde speciaal voor 'hun' Rabarcello de Cocktail Challenge voor professionele cocktailshakers. Michel Dame werd derde met zijn Smokey Rhubartini.

Ingrediënten:

  • 25 ml Rabarcello
  • zwarte kardemom
  • 15 ml goede wodka
  • 1 theelepel kaffir-limoen pickle (homemade)
  • azijn
  • suiker
  • Garnering: rabarber, steranijs & kardemom poeder

Bereidingswijze:

  1. Macereer de in kleine stukjes gesneden kaffir-limoen 48 uur in azijn met een paar flinke scheppen suiker suiker. Dit is je pickle.
  2. Infuseer de Rabarcello gedurende 1 uur met een halve zwarte kardemom boon.
  3. Doe alle ingrediënten in een ‘mixing glass’ en roer 3 minuten.
  4. Giet alles in een gekoeld martini glas.
  5. Garneer met een strook rabarber, steranijs en wat kardemom poeder.

Gemixt door Michel Dame op de Rabarcello Cocktail Challenge 2015. Lees meer over Rabarcello op www.rabarcello.com.

2 Reviews

(7 stemmen)
Rabarcello 50CL