Skip to main content

Recept


Fish House Punch

cocktails op bar met fruit
cocktails op bar met fruit

Zin in een Punch? Probeer de Fish House! Wij vertellen je precies wat je nodig hebt en hoe je hem maakt!

INGREDIËNTEN

Punch van bovenaf
  • 270 ml donkere rum 
  • 120 ml vers citroensap 
  • 90 ml cognac 
  • 90 ml perzik likeur 
  • 90 ml suikersiroop 
  • 12 citroen schijfjes
  • Pinch nootmuskaat

ZO MAAK JE HEM!

  1. Vul een punchbowl of karaf met de rum, cognac, perzik likeur, de suikersiroop en het citroensap.
  2. Roer het even door, zodat alle ingrediënten goed mengen.
  3. Garneer de punch als laatste met de schijfjes citroen en rasp er wat verse nootmuskaat overheen.
  4. Laat de punch vervolgens goed koud worden in de koelkast.

tess

TIPS VAN TESS

  • Op het laatst, vlak voordat je de punch opdient, kan je een groot blok ijs in de punchbowl leggen. Een andere optie is om ijsblokjes in de zes glazen te doen. Maar let op dat de punch niet te erg verwatert.
  • Deze punch kan je vanwege zijn naam ook in doorzichtige ziplock zakjes vol ijsblokjes en met een rietje serveren. Garneer hem dan met de zest van de citroenen, waar je visjes uit snijdt.

GEMIXT DOOR TESS

Tess Posthumus is freelance hospitality professional. Ze reis de hele wereld over en werkt bij een van de beste cocktailbars van de wereld: Door 74 in Amsterdam. Onlangs werd ze verkozen tot Beste Bartender van Nederland! Lees meer over Tess en bekijk haar recepten op haar profielpagina

LEKKER MIXEN

Nu weet je precies hoe je zelf een Fish House Punch maakt. Wil je nu eens wat anders dan de Fish House Punch? Lees meer over de verschillende cocktails die je kunt maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van de MojitoCaipirinhaSex on the beach of Bloody Mary? Of lees de onderstaande artikelen voor meer inspiratie! 

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.