Fish House Punch door Tess

inspiration-image

Recept

Ingrediënten

  • 270 ml donkere rum 
  • 120 ml vers citroensap 
  • 90 ml cognac 
  • 90 ml perzik likeur 
  • 90 ml suikersiroop 

Garnish:

  • 12 citroen schijfjes
  • pinch nootmuskaat 

Bereiding

  1. Vul een punchbowl of karaf met de rum, cognac, perzik likeur, de suikersiroop en het citroensap.
  2. Roer het even door, zodat alle ingrediënten goed mengen.
  3. Garneer de punch als laatste met de schijfjes citroen en rasp er wat verse nootmuskaat overheen.
  4. Laat de punch vervolgens goed koud worden in de koelkast.

Tips van Tess

  • Op het laatst, vlak voordat je de punch opdient, kan je een groot blok ijs in de punchbowl leggen. Een andere optie is om ijsblokjes in de zes glazen te doen. Maar let op dat de punch niet te erg verwatert.
  • Deze punch kan je vanwege zijn naam ook in doorzichtige ziplock zakjes vol ijsblokjes en met een rietje serveren. Garneer hem dan met de zest van de citroenen, waar je visjes uit snijdt.

GEMIXT DOOR TESS

Tess Posthumus is freelance hospitality professional. Ze reis de hele wereld over en werkt bij een van de beste cocktailbars van de wereld: Door 74 in Amsterdam. Onlangs werd ze verkozen tot Beste Bartender van Nederland! Lees meer over Tess en bekijk haar recepten op haar profielpagina

1 Review

(116 stemmen)
18.99

2 Reviews

(24 stemmen)
23.99

1 Review

(59 stemmen)
20.69

3 Reviews

(53 stemmen)
12.59