Rosemary Rum Collins

Recept

INGREDIËNTEN

  • 45 ml Bacardi 8 Años rum
  • 60 ml sodawater
  • 30 ml vers citroensap
  • 15 ml Monin suikersiroop
  • Dash Angostura bitters 
  • 2 citroen wedges
  • Rozemarijn takje
  • Soort glas: longdrink

BEREIDING

  1. Vul een longdrink glas met ijsblokjes.
  2. Voeg 45 ml Bacardi 8 Años rum, 30 ml vers limoensap , 15 ml Monin suikersiroop, 1 scheutje Angostura bitters en 60 ml Spa Marie-Henriette (sodawater) toe.
  3. Roer en garneer met 2 partjes citroen en 1 takje rozemarijn.

GEMIXT DOOR TESS

Tess Posthumus is freelance hospitality professional. Ze reis de hele wereld over en werkt bij een van de beste cocktailbars van de wereld: Door 74 in Amsterdam. Onlangs werd ze verkozen tot Beste Bartender van Nederland! Lees meer over Tess en bekijk haar recepten op haar profielpagina.

2 Reviews

(35 stemmen)
4.49
(38 stemmen)
32.99

1 Review

(10 stemmen)
Dr. Siegert Angostura Bitter 10CL
(12 stemmen)
Bacardi 8 Ãnos 70CL
Angostura 4CL