Caipirissima

inspiration-image

Recept

INGREDIËNTEN

  • 60 ml Brugal Blanco
  • Halve lime in stukjes
  • 2 schepjes suiker of 10ml Monin suikersiroop
  • 2 limoen wedges
  • Soort glas: rocks

BEREIDING

  1.  Vul een rocks glas met een halve limoen in stukjes en 2 schepjes suiker.
  2. Stamp de ingrediënten fijn.
  3. Vul het glas vervolgens met ijsblokjes en voeg 60 ml Brugal Blanco rum toe. Garneer tenslotte met 2 partjes limoen.

GEMIXT DOOR TESS

Tess Posthumus is freelance hospitality professional. Ze reis de hele wereld over en werkt bij een van de beste cocktailbars van de wereld: Door 74 in Amsterdam. Onlangs werd ze verkozen tot Beste Bartender van Nederland! Lees meer over Tess en bekijk haar recepten op haar profielpagina.

2 Reviews

(35 stemmen)
4.49
(6 stemmen)
Brugal Blanco Especial 70CL