Caipirissima

inspiration-image

Recept

INGREDIËNTEN

  • 60 ml Brugal Blanco
  • Halve lime in stukjes
  • 2 schepjes suiker of 10ml Monin suikersiroop
  • 2 limoen wedges
  • Soort glas: rocks

BEREIDING

  1.  Vul een rocks glas met een halve limoen in stukjes en 2 schepjes suiker.
  2. Stamp de ingrediënten fijn.
  3. Vul het glas vervolgens met ijsblokjes en voeg 60 ml Brugal Blanco rum toe. Garneer tenslotte met 2 partjes limoen.

GEMIXT DOOR TESS

Tess Posthumus is freelance hospitality professional. Ze reis de hele wereld over en werkt bij een van de beste cocktailbars van de wereld: Door 74 in Amsterdam. Onlangs werd ze verkozen tot Beste Bartender van Nederland! Lees meer over Tess en bekijk haar recepten op haar profielpagina.


(6 stemmen)
Brugal Blanco Especial 70CL
Niet meer beschikbaar