Amaretto Sour

inspiration-image

Recept

INGREDIËNTEN

  • 50 ml Disaronno (amaretto)
  • 40 ml vers citroensap
  • 20 ml Monin suikersiroop
  • Dash Angostura bitters
  • 1 eiwit
  • Sinaasappel schil
  • Soort glas: rocks

BEREIDING

  1.  Vul een shaker met 50 ml Disaronno, 40 ml vers citroensap, 20 ml Monin suikersiroop, 1 scheutje Angostura bitters en het eiwit van een vers ei.
  2. Shake, voeg vervolgens ijsblokjes toe en shake opnieuw totdat de shaker goed koud aanvoelt.
  3. Schenk uit en zeef in een rocks glas gevuld met ijsblokjes.
  4. Garneer tenslotte met een dun gesneden schilletje sinaasappel.

GEMIXT DOOR TESS

Tess Posthumus is freelance hospitality professional. Ze reis de hele wereld over en werkt bij een van de beste cocktailbars van de wereld: Door 74 in Amsterdam. Onlangs werd ze verkozen tot Beste Bartender van Nederland! Lees meer over Tess en bekijk haar recepten op haar profielpagina.

Disaronno 70CL

2 Reviews

(36 stemmen)
4.49

1 Review

(10 stemmen)
Dr. Siegert Angostura Bitter 10CL

9 Reviews

(84 stemmen)
18.29
13.99

2 Reviews

(24 stemmen)
22.99
22.39
(2 stemmen)
11.29
Angostura 4CL