Holland Gin Daisy

inspiration-image

Recept

INGREDIËNTEN

  • 60 ml Bols Genever
  • 15 ml Grand Marnier
  • 20 ml vers citroensap
  • 10 ml Monin suikersiroop
  • 15 ml sodawater
  • Maraschino kers of besjes
  • Soort glas: martini

BEREIDING

  1.  Vul een shaker met ijsblokjes.
  2. Voeg 60 ml Bols Genever, 15 ml Grand marnier, 20 ml vers citroensap en 10 ml Monin suikersiroop en shake totdat de shaker goed koud aanvoelt.
  3. Schenk uit en zeef in een martini glas en vul aan met 15 ml Spa Marie-Henriette (sodawater).
  4. Garneer tenslotte met 1 maraschino kers.

GEMIXT DOOR TESS

Tess Posthumus is freelance hospitality professional. Ze reis de hele wereld over en werkt bij een van de beste cocktailbars van de wereld: Door 74 in Amsterdam. Onlangs werd ze verkozen tot Beste Bartender van Nederland! Lees meer over Tess en bekijk haar recepten op haar profielpagina.

2 Reviews

(35 stemmen)
4.49
Bols Genever 70CL
14.99

6 Reviews

(89 stemmen)
24.89
19.99