Red Snapper

Recept

INGREDIËNTEN

  • 45 ml Tanqueray gin
  • 120 ml tomatensap
  • 15 ml citroensap
  • 3 dashes Tabasco
  • 3 dashes Worcestershire saus
  • Zout & gemalen peper
  • Citroen slice en selderij
  • Soort glas: longdrink

BEREIDING

  1. Vul een longdrink glas met ijsblokjes.
  2. Voeg 45 ml Tanqueray gin, 120 ml Big Tom tomatensap, 15 ml vers citroensap, 3 scheuten Tabasco, 3 scheuten Worcestershire saus, een snufje zout en gemalen zwarte peper toe.
  3. Roer en garneer met 1 schijfje citroen en 1 stengel selderij. 

GEMIXT DOOR TESS

Tess Posthumus is freelance hospitality professional. Ze reis de hele wereld over en werkt bij een van de beste cocktailbars van de wereld: Door 74 in Amsterdam. Onlangs werd ze verkozen tot Beste Bartender van Nederland! Lees meer over Tess en bekijk haar recepten op haar profielpagina.

 

6 Reviews

(133 stemmen)
20.99
17.99
Gin
Fles