Red Snapper

Recept

INGREDIËNTEN

  • 45 ml Tanqueray gin
  • 120 ml tomatensap
  • 15 ml citroensap
  • 3 dashes Tabasco
  • 3 dashes Worcestershire saus
  • Zout & gemalen peper
  • Citroen slice en selderij
  • Soort glas: longdrink

BEREIDING

  1. Vul een longdrink glas met ijsblokjes.
  2. Voeg 45 ml Tanqueray gin, 120 ml Big Tom tomatensap, 15 ml vers citroensap, 3 scheuten Tabasco, 3 scheuten Worcestershire saus, een snufje zout en gemalen zwarte peper toe.
  3. Roer en garneer met 1 schijfje citroen en 1 stengel selderij. 

GEMIXT DOOR TESS

Tess Posthumus is freelance hospitality professional. Ze reis de hele wereld over en werkt bij een van de beste cocktailbars van de wereld: Door 74 in Amsterdam. Onlangs werd ze verkozen tot Beste Bartender van Nederland! Lees meer over Tess en bekijk haar recepten op haar profielpagina.

 

Tanqueray London Dry Gin 70CL
Tanqueray London Dry 35CL

7 Reviews

(146 stemmen)
20.99