Airmail

inspiration-image

Recept

INGREDIËNTEN

  • 30 ml Ron Zacapa Centenario
  • 20 ml vers limoensap
  • 20 ml honing
  • Top up met champagne
  • Limoen wedge
  • Soort glas: coupe

BEREIDING

  1.  Vul een shaker met ijsblokjes.
  2. Voeg 30 ml Ron Zacapa Centenario, 20 ml vers limoensap en 20 ml honing toe en shake totdat de shaker goed koud aanvoelt.
  3. Schenk uit en zeef in een coupe glas en vul aan met Pommery champagne.
  4. Garneer tenslotte met 1 partje limoen.

GEMIXT DOOR TESS

Tess Posthumus is freelance hospitality professional. Ze reis de hele wereld over en werkt bij een van de beste cocktailbars van de wereld: Door 74 in Amsterdam. Onlangs werd ze verkozen tot Beste Bartender van Nederland! Lees meer over Tess en bekijk haar recepten op haar profielpagina.

 

1 Review

(3 stemmen)
36.99
Champagne
Fles Doos (6)

(49 stemmen)
19.99
Champagne
Fles Doos (6)

1 Review

(51 stemmen)
19.99
Champagne
Fles Doos (6)

3 Reviews

(62 stemmen)
46.79
Bruine Rum
Fles