Amsterdam Cocktail

inspiration-image

Recept

INGREDIËNTEN

  • 50 ml Bols Corenwyn 6jr
  • 25 ml Cointreau
  • 25 ml vers sinaasappelsap
  • Dash Angostura bitters
  • Sinaasappel schil
  • Soort glas: martini

BEREIDING

  1. Vul een shaker met ijsblokjes.
  2. Voeg 50 ml Bols Corenwyn 6jr, 25 ml Cointreau, 25 ml verse sinaasappelsap en 1 scheutje Angostura Bitters toe en shake totdat de shaker goed koud aanvoelt.
  3. Schenk uit en zeef in een martiniglas en garneer met een dun gesneden schilletje sinaasappel.

GEMIXT DOOR TESS

Tess Posthumus is freelance hospitality professional. Ze reis de hele wereld over en werkt bij een van de beste cocktailbars van de wereld: Door 74 in Amsterdam. Onlangs werd ze verkozen tot Beste Bartender van Nederland! Lees meer over Tess en bekijk haar recepten op haar profielpagina.

 

1 Review

(10 stemmen)
Dr. Siegert Angostura Bitter 10CL

3 Reviews

(46 stemmen)
21.69
14.99
13.29
9.97

1 Review

(33 stemmen)
30.99
Angostura 4CL