Double Dutch Cosmo

inspiration-image

Recept

INGREDIËNTEN

  • 45 ml Hooghoudt Graanjenever
  • 30 ml Cointreau
  • 15 ml vers limoensap
  • 10 ml cranberry juice
  • (Flamed) sinaasappel schil
  • Soort glas: martini

BEREIDING

  1. Vul een shaker met ijsblokjes.
  2. Voeg 45 ml Hooghoudt Graanjenever, 30 ml Cointreau, 25 ml verse sinaasappelsap en 1 scheutje Angostura Bitters toe en shake totdat de shaker goed koud aanvoelt.
  3. Schenk uit en zeef in een martiniglas met een zoutrandje en garneer met een limoenpartje.

GEMIXT DOOR TESS

Tess Posthumus is freelance hospitality professional. Ze reis de hele wereld over en werkt bij een van de beste cocktailbars van de wereld: Door 74 in Amsterdam. Onlangs werd ze verkozen tot Beste Bartender van Nederland! Lees meer over Tess en bekijk haar recepten op haar profielpagina.

 

3 Reviews

(37 stemmen)
21.69
Afterdinner
Fles

12.99
Afterdinner
Fles