French 75

inspiration-image

Recept

INGREDIËNTEN

  • 30 ml Tanqueray Ten gin
  • 15 ml vers citroensap
  • 15 ml Monin suikersiroop
  • Top up met champagne
  • Citroen schil
  • Soort glas: champagne flute

BEREIDING

  1. Vul een shaker met ijsblokjes.
  2. Voeg 30 ml Tanqueray Ten gin, 15 ml vers citroensap en 15 ml Monin suikersiroop toe en shake totdat de shaker goed koud aanvoelt.
  3. Schenk uit en zeef in een champagne flute en vul aan met Pommery champagne.
  4. Garneer tenslotte met een dungesneden schilletje citroen.

GEMIXT DOOR TESS

Tess Posthumus is freelance hospitality professional. Ze reis de hele wereld over en werkt bij een van de beste cocktailbars van de wereld: Door 74 in Amsterdam. Onlangs werd ze verkozen tot Beste Bartender van Nederland! Lees meer over Tess en bekijk haar recepten op haar profielpagina.

 

1 Review

(3 stemmen)
36.99
(59 stemmen)
20.99

1 Review

(62 stemmen)
20.99
17.99

2 Reviews

(35 stemmen)
4.49

4 Reviews

(78 stemmen)
29.49
(47 stemmen)
Mumm Champagne Brut 75CL