Hemingway Daiquiri

inspiration-image

Recept

INGREDIËNTEN

  • 60 ml Brugal Blanco
  • 30 ml Luxardo Maraschino likeur
  • 30 ml vers limoensap
  • 20 ml vers grapefruitsap
  • Limoen wedge
  • Soort glas: coupe

BEREIDING

  1. Vul een shaker met ijsblokjes.
  2. Voeg 60 ml Brugal Blanco rum, 30 ml Luxardo Maraschino likeur, 30 ml verse limoensap en 20 ml vers grapefruitsap toe en shake totdat de shaker goed koud aanvoelt.
  3. Schenk uit en zeef in een coupe glas en garneer met een 1 partje limoen.

GEMIXT DOOR TESS

Tess Posthumus is freelance hospitality professional. Ze reis de hele wereld over en werkt bij een van de beste cocktailbars van de wereld: Door 74 in Amsterdam. Onlangs werd ze verkozen tot Beste Bartender van Nederland! Lees meer over Tess en bekijk haar recepten op haar profielpagina.

 

(6 stemmen)
Brugal Blanco Especial 70CL