Holland House Cocktail

inspiration-image

Recept

INGREDIËNTEN

  • 50 ml Bols genever
  • 20 ml Noilly Prat Dry vermouth
  • 5 ml Luxardo Maraschino likeur
  • 30 ml vers citroensap
  • Citroen schil
  • Soort glas: coupe

BEREIDING

  1. Vul een shaker met ijsblokjes.
  2. Voeg 50 ml Bols Genever, 20 ml Noilly Prat Dry Vermouth en 5ml Luxardo Maraschino likeur toe en shake totdat de shaker goed koud aanvoelt.
  3. Schenk uit en zeef in een coupe glas en garneer met een dun gesneden schilletje citroen.

GEMIXT DOOR TESS

Tess Posthumus is freelance hospitality professional. Ze reis de hele wereld over en werkt bij een van de beste cocktailbars van de wereld: Door 74 in Amsterdam. Onlangs werd ze verkozen tot Beste Bartender van Nederland! Lees meer over Tess en bekijk haar recepten op haar profielpagina.

 


2 Reviews

(21 stemmen)
11.49
Vermout
Fles