Martinez

inspiration-image

Recept

INGREDIËNTEN

  • 50 ml Bols Corenwyn 6jr
  • 25 ml Martini Rosso
  • 5 ml Luxardo Maraschino likeur
  • 2 dashes Angostura bitters
  • Citroen schil
  • Soort glas: coupe

BEREIDING

  1. Vul een coupe glas met ijsblokjes.
  2. Voeg 50 ml Bols Genever, 20 ml Noilly Prat Dry, 5 ml Luxardo Maraschino likeur en 2 scheutjes Angostura bitters toe.
  3. Roer goed en garneer met een dungesneden schilletje citroen.

GEMIXT DOOR TESS

Tess Posthumus is freelance hospitality professional. Ze reis de hele wereld over en werkt bij een van de beste cocktailbars van de wereld: Door 74 in Amsterdam. Onlangs werd ze verkozen tot Beste Bartender van Nederland! Lees meer over Tess en bekijk haar recepten op haar profielpagina.

 

1 Review

(10 stemmen)
Dr. Siegert Angostura Bitter 10CL

1 Review

(34 stemmen)
30.99

1 Review

(23 stemmen)
6.99
Angostura 4CL