Rum Sour

inspiration-image

Recept

INGREDIËNTEN

  • 60 ml Bacardi 8 Años rum
  • 30 ml vers citroensap
  • 15 ml Monin suikersiroop
  • Dash Angostura bitters
  • 1 eiwit
  • Sinaasappel schil
  • Soort glas: rocks

BEREIDING

  1. Vul een shaker met 60 ml Bacardi Bacardi 8 Años, 30 ml vers citroensap, 15 ml Monin suikersiroop, 1 scheutje Angostura bitters en het eiwit van een vers ei.
  2. Shake, voeg vervolgens ijsblokjes toe en shake opnieuw totdat de shaker goed koud aanvoelt.
  3. Schenk uit en zeef in een rocks glas gevuld met ijsblokjes en garneer met een dun gesneden schilletje sinaasappel.

GEMIXT DOOR TESS

Tess Posthumus is freelance hospitality professional. Ze reis de hele wereld over en werkt bij een van de beste cocktailbars van de wereld: Door 74 in Amsterdam. Onlangs werd ze verkozen tot Beste Bartender van Nederland! Lees meer over Tess en bekijk haar recepten op haar profielpagina.

 

2 Reviews

(36 stemmen)
4.49
(40 stemmen)
32.99

1 Review

(10 stemmen)
Dr. Siegert Angostura Bitter 10CL
(12 stemmen)
Bacardi 8 Ãnos 70CL
Angostura 4CL