Rum Sour

Ingredienten

  • 60 ml Bacardi 8 Años rum
  • 30 ml vers citroensap
  • 15 ml Monin suikersiroop
  • Dash Angostura bitters
  • 1 eiwit
  • Sinaasappel schil
  • Soort glas: rocks

Negroni

Bereiding

  1. Vul een shaker met 60 ml Bacardi Bacardi 8 Años, 30 ml vers citroensap, 15 ml Monin suikersiroop, 1 scheutje Angostura bitters en het eiwit van een vers ei.
  2. Shake, voeg vervolgens ijsblokjes toe en shake opnieuw totdat de shaker goed koud aanvoelt.
  3. Schenk uit en zeef in een rocks glas gevuld met ijsblokjes en garneer met een dun gesneden schilletje sinaasappel.

Top 3: Sour variaties

Is de Rum Sour helemaal jouw ding? Probeer dan ook eens een van deze variaties!

Gemixt door tess

Tess Posthumus is freelance hospitality professional. Ze reis de hele wereld over en werkt bij een van de beste cocktailbars van de wereld: Door 74 in Amsterdam. Onlangs werd ze verkozen tot Beste Bartender van Nederland! Lees meer over Tess en bekijk haar recepten op haar profielpagina.

Ga aan de slag!

Nu weet je precies hoe je zelf een Rum Sour maakt en heb je leuke tips voor meer inspiratie en variatie.

Wil je nu eens wat anders dan de Rum Sour? Bekijk dan nu de cocktail pagina of bekijk ook meerdere recepten en variaties op de populaire Gin-tonicBloody MaryMojitoCaipirinha en Pina Colada pagina's. Genoeg te ontdekken dus!

ingredienten

voor in je Rum sour



1 Review

(15 stemmen)
Dr. Siegert Angostura Bitter 10CL
Niet meer beschikbaar