Bramble

inspiration-image

Recept

INGREDIËNTEN

  • 50 ml Bombay Sapphire gin
  • 10 ml Bols Creme de Cassis
  • 20 ml verse citroensap
  • 10 ml Monin suikersiroop
  • Braam
  • Citroenschijfje
  • Soort glas: rocks

BEREIDING

  1. Vul een rocks glas met ijsblokjes.
  2. Voeg 50 ml Bombay Sapphire Gin, 20 ml verse citroensap en 10 ml Monin Suikersiroop toe en roer.
  3. Schenk hierover 10 ml Bols Creme de Cassis zodat de paarse kleur mooi doorsijpelt.
  4. Garneer tenslotte met een braam en 1 schijfje citroen.

GEMIXT DOOR INGMAR


Ingmar schrijft als freelance journalist over alles wat vloeibaar is.  Sinds 2007 een vaste waarde in de (inter) nationale bar- en cocktail scène. Lees meer over Ingmar en al zijn verhalen en mixen op zijn profielpagina.

 

 

2 Reviews

(35 stemmen)
4.49
(28 stemmen)
7.99
6.99

2 Reviews

(84 stemmen)
17.49

10 Reviews

(206 stemmen)
21.99