Drambuie Sour

inspiration-image

Recept

INGREDIËNTEN

  • 50 ml Drambuie
  • 40 ml vers citroensap
  • 30 ml Monin Suikersiroop
  • 1 scheutje Angostura Bitters
  • 1 eiwit
  • Sinaasappelschil
  • Soort glas: tumbler

BEREIDING

  1. Vul een shaker met 50 ml Drambuie, 40 ml vers citroensap, 30 ml Monin suikersiroop, 1 scheutje Angostura bitters en het eiwit van een vers ei.
  2. Shake, voeg vervolgens ijsblokjes toe en shake opnieuw totdat de shaker goed koud aanvoelt.
  3. Schenk uit en zeef in een rocks glas gevuld met ijsblokjes.
  4. Garneer tenslotte met een dun gesneden schilletje sinaasappel.

GEMIXT DOOR ALBERT

De eigenaar van Mister Cocktail, Albert van Beeck Calkoen, werkte tijdens zijn studie in verschillende bars, waar hij voor het eerst cocktails maakte. Lees meer over Albert, zijn mooie verhalen en heerlijke cocktails op zijn profielpagina.

 

2 Reviews

(35 stemmen)
4.49

1 Review

(10 stemmen)
Dr. Siegert Angostura Bitter 10CL
(18 stemmen)
16.19

5 Reviews

(92 stemmen)
24.49
Angostura 4CL