Penicillin

inspiration-image

Recept

INGREDIËNTEN

  • 60 ml Johnnie Walker Red Label Whisky
  • 30 ml vers citroensap
  • 20 ml gembersiroop
  • 5 ml honing
  • 1 druppel Angostura Bitters
  • 5 ml rokerige Schotse Whisky
  • 1 sinaasappelzest

Bereiding

  1. Shake alle ingrediënten behalve de rokerige whisky en de sinaasappelzest.
  2. Strain * in een met ijsblokjes gevuld whiskyglas.
  3. Druppel de rokerige whisky erop en garneer met sinaasappelzest.

* Strain = schenk je drank vanuit de mengbeker in je cocktailglas terwijl de drank gezeefd wordt door een strainer.

Kijk hier voor het filmpje.

GEMIXT DOOR TESS

Tess Posthumus is freelance hospitality professional. Ze reis de hele wereld over en werkt bij een van de beste cocktailbars van de wereld: Door 74 in Amsterdam. Onlangs werd ze verkozen tot Beste Bartender van Nederland! Lees meer over Tess en bekijk haar recepten op haar profielpagina.

Johnnie Walker Red Label 100CL

1 Review

(10 stemmen)
Dr. Siegert Angostura Bitter 10CL

4 Reviews

(65 stemmen)
19.99

13 Reviews

(178 stemmen)
24.99
17.99
(31 stemmen)
12.79