Negroni Spumante

inspiration-image

Recept

Ingrediënten

  • 30 ml Tanqueray London Dry Gin
  • 40 ml Martini Rosso
  • 30 ml Campari
  • 5 ml Prosecco Ca'Marina
  • 1 sinaasappelzest
  • 1 takje rozemarijn

Bereiding

  1. Roer de gin, Martini en Campari in een glas met veel ijs tot het koud is, maar niet te verwaterd.
  2. Vul aan met gekoelde Prosecco.
  3. Garneer met de sinaasappelzest en rozemarijn.

Gemixt door Tess

Tess Posthumus is freelance hospitality professional. Ze reist de hele wereld over en werkt bij een van de beste cocktailbars van de wereld: Door 74 in Amsterdam. Onlangs werd ze verkozen tot Beste Bartender van Nederland!  Lees meer over Tess en bekijk haar recepten op haar profielpagina.

1 Review

(23 stemmen)
6.99

4 Reviews

(28 stemmen)
19.49
16.99

4 Reviews

(75 stemmen)
13.99

Kaarthouders


12.59

7 Reviews

(146 stemmen)
20.99