Margarita Sour

inspiration-image

Recept

INGREDIËNTEN

  • 60 ml tequila, liefst Arette Blanco of Don Julio Reposado
  • 30 ml Cointreau
  • 30 ml vers limoensap
  • 10 ml agavesiroop
  • 1 eiwit
  • 1 dash sinaasappelbitters
  • 1 sinaasappelzest
  • 1 randje zeezout

BEREIDING

  1. Make de rand van een copa glas nat en bedek met wat zeezout.
  2. Shake alle ingrediënten eerst zonder ijs, zodat het eiwit voor een mooi schuim zorgt.
  3. Shake nog een keer, maar dit keer met de cocktailshaker vol ijsblokjes.
  4. Strain* in het met ijsblokjes gevulde copa glas en garneer met de sinaasappelzest.

*Strain = schenk je drank vanuit de mengber in je cocktailglas terwijl de drank gezeefd wordt door een strainer.

GEMIXT DOOR TESS

Tess Posthumus is freelance hospitality professional. Ze reis de hele wereld over en werkt bij een van de beste cocktailbars van de wereld: Door 74 in Amsterdam. Onlangs werd ze verkozen tot Beste Bartender van Nederland! Lees meer over Tess en bekijk haar recepten op haar profielpagina.

 

1 Review

(34 stemmen)
29.99
Tequila
Fles

3 Reviews

(37 stemmen)
21.69
Afterdinner
Fles