De nummer 1 van de Cocktail Challenge van Rabarcello

inspiration-image

Recept

Mister Kitchen organiseerde speciaal voor 'hun' Rabarcello de Cocktail Challenge voor professionele cocktailshakers. Max Heinemann werd eerste met zijn Summer State of Mind.

Ingrediënten: 

  • 40 ml Rabarcello
  • 10 ml wodka
  • 15 ml limoensap
  • 15 ml prosecco-siroop (homemade van 1 fles)
  • 1 kilo suiker
  • Rose Lemonade
  • 1 eiwit
  • 1 aardbei

Bereiding:

  1. Kook een fles prosecco met 1 kilo suiker in tot een siroop.
  2. Shake (zonder ijs) de Rabarcello, wodka, het limoensap en de prosecco-siroop met het eiwit gedurende 25 seconden.
  3. Voeg hieraan ijs toe en shake nogmaals zo’n 20 seconden.
  4. Schenk uit door een strainer in een elegante flûte en maak af met een scheutje Rose Lemonade.
  5. Garneer met een aardbei. 

Gemixt door Max Heinemann op de Rabarcello Cocktail Challenge 2015. Lees meer over Rabarcello op www.rabarcello.com.