Skip to main content

Heerlijke recepten voor


Pasen

Pasen

Bijna Pasen! Om het je gemakkeljik te maken hebben we de heerlijkste paasrecepten voor je op een rijtje gezet. Of dit nu is voor de brunch met vrienden of het diner met je familie! Met een tip voor een bijpassende drank, zodat jij zeker bent van een perfect verzorgde paastafel.

Bekijk alle recepten:

 

image

Recepten voor de brunch

Maak je paasbrunch compleet met een heerlijke geitenkaassalade. Ben je een grote fan van zalm? Dan kan deze binisandwich met zalm met een heerlijke chardonnay niet missen bij je paasbrunch. 

Is de brunch nou je favoriete moment van de dag? Lees dan hoe je eindeloos kan genieten van heerlijke paasgerechten en hapjes met bijpassende drankjes.

image

Recepten voor het voorgerecht

Bij het voorgerecht zit je nooit verkeerd met asperges. Neem nou een romige witte asperge soep met een alcoholvrije witte wijn. Heerlijk verantwoord genieten met pasen. Of verras je gasten met een pate de paques met pistachenoten met een bijpassend drankje.

Bekijk hieronder meer recepten voor het voorgerecht.

image

Recepten voor het hoofdgerecht

Met gegrilde lamskoteletten en dikke frieten zit je nooit vekeerd, schenk daar een heerlijke rose bij en je hebt een prachtig hoofdgerecht op tafel. Ben jij een grote asperge liefhebber, ga dan voor de asperge quiche samen met een Pinot Blanc. 

Bekijk hieronder meer recepten voor het hoofdgerecht.

image

Recepten voor het nagerecht

Je hebt al zoveel lekkers op tafel gezet, eindig het diner ook met een mooi desert. Ga voor een ananas tarte tatin met karamelsaus of voor een  lange vinger-ijstaartje met aardbeien voor de liefhebber.

Bekijk hieronder meer recepten voor het nagerecht.

image

Recepten voor het bijgerecht

Even heerlijk borrelen voor, tijdens of na het diner? Ook daar hebben wij verschillende recepten voor je op een rijtje gezet. Neem bijvoorbeeld een frisse oeuf mayonnaise met dille-olie. Ook voor de visliefhebber hebben wij wat lekkers, namelijk miniquiches met zalm.

Bekijk hieronder meer recepten voor het bijgerecht.

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.