Skip to main content

Eten & drinken speciaalzaken


BESTE WEBSHOP

BESTE WEBSHOP

Dinsdag 17 september zijn de categoriewinnaars van de Webshop of the Year 2019-2020 bekend gemaakt. Gall & Gall won de hoofdprijs in de categorie Eten & Drinken.

"Door het grote assortiment heb ik gemakkelijk een keuze kunnen maken, ze hebben ook veel leuke acties. Ik zeg vooral zo doorgaan!"

Webshop of the year

Trots

Willemijn Rijpma, Desiree Boonman en Bob Leenman namen de Webshop Award namens Gall & Gall in ontvangst. "We zijn enorm trots op deze prijs", reageert Willemijn, Director Digital & Marketing. “Het is mooi om te zien dat onze klanten ons waarderen om onze goede service en deskundig advies. Deze prijs is een blijk van waardering van onze klanten voor al onze collega's die iedere dag bezig zijn om onze klanten zo goed mogelijk te adviseren en te inspireren.”

Korting op Gall & Gall

Met de klantenkaart van Gall & Gall heb je altijd een streepje voor. Met de klantenkaart krijg je namelijk altijd 10% directe kassakorting op al onze wijnen, mousserende wijn en whisky's*. Daar bovenop hebben we exclusief voor kaarthouders speciale aanbiedingen, waaronder de Wijn van de Maand en speciale aanbiedingen op wijn en sterke drank. Voor 10 euro kun je een jaar lang genieten van alle voordelen die de Gall & Gall klantenkaart biedt!

Als je alleen de klantenkaart bestelt, betaal je uiteraard geen bezorgkosten! Je ontvangt de klantenkaart dan per post, dit kan een aantal werkdagen duren.  

Heb je al een klantenkaart, dan kun je die heel gemakkelijk verlengen. Klik hieronder om je klantenkaart te verlengen. 

* De 10% klantenkaart korting geldt niet op (mousserende) wijnen of whisky's die in de aanbieding zijn, niet op de 'vast lage' zomerdeal wijnen en versterkte wijnen zoals port, sherry of vermout.

Klantenkaart

De beste acties en inspiratie in je mailbox!

We verkopen al sinds 1884 drank en weten we er best wat vanaf. Maar we zijn ook hobbyisten, die heel enthousiast worden van een verhaal over een druif die groeit op een vulkaanhelling. En natuurlijk wel voor een goede prijs. Jij ook? 


Meld je dan aan voor onze gratis 'altijd up-to-date' service. Je ontvangt elke week de beste acties, nieuws, tips en inspiratie over onze hobby in je mailbox. Vul onderaan deze pagina je e-mailadres in.