Skip to main content

Top 5


Top 5 Gin

Top 5 Gin

Wist je dat gin oorspronkelijk uit Nederland komt? Inmiddels wordt gin op veel verschillende plekken in de wereld geproduceerd. Gin is een destillaat van verschillende kruiden maar hoofdzakelijk met jeneverbes. Er worden dan ook vele cocktails gemaakt met gin. In deze top vijf hebben we niet alleen onze favoriete gins maar ook lekkere cocktails voor jou geselecteerd.

Bekijk alle Gin

Top 5 Gin

Alhoewel gin oorspronkelijk uit Nederland komt werd dit al snel een populaire drank in Engeland. Tegenwoordig is de Londen Dry Gin een erg populaire drank voor cocktails. London Dry mag overal ter wereld gemaakt worden zolang er alleen natuurlijke kruiden worden gebruikt en geen suikers zijn toegevoegd. In deze top vijf onze favorieten. 

Top 5 gincocktails

De pittige en kruidige smaak van gin zorgt ervoor dat je er lekkere frisse cocktails van kunt maken. Denk bijvoorbeeld aan de klassieke gin tonic of de Negroni. Hieronder in deze top vijf vind je de lekkerste cocktailrecepten voor gin.

Top 5 alcoholvrije gins

De alcoholvrije alternatieven voor gin zijn één van de populairste alcoholvrije dranken. Bij Gall & Gall verkopen we inmiddels veel alcoholvrije alternatieven voor gin. Heb jij het al eens geprobeerd? Wij hebben voor jou onze favorieten op een rij gezet. 

Mis nooit meer een actie met de Gall & Gall nieuwsbrief

Wil jij de lekkerste dranken en de meest originele cadeau's voor de beste prijzen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang iedere week de scherpste aanbiedingen. Bij jouw eerste inschrijving ontvang je ook nog eens 10% korting op je aankoop.

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.