Skip to main content

Top 5


Top 5 Likeuren

Top 5 Likeuren

Likeuren; van origine geneeskrachtige elixers op basis van alcohol, kruiden en etherische oliën. Om ze drinkbaar te maken, werden ze aangezoet met suiker. Tegenwoordig is likeur een zoete, sterke drank met ongeveer 20% alcohol en een suikergehalte van minimaal 100 gram per liter.

Bekijk alle likeuren

Top 5 after dinner likeuren

After dinner betekent natuurlijk gewoon het lekkerst voor het laatst bewaren. Als afsluiter van je diner of later op de avond verwen jij jezelf en je gast(en) met een heerlijke drank. Dat kan met een after dinner cocktail, deze zijn te maken met onze onderstaande top vijf after diner likeuren.

Top 5 Aperitief likeuren

Om voor het diner alvast je smaakpappillen te activeren is het heelrijk om vooraf te beginnen met een likeur. De Aperol Spritz is bijvoorbeeld een erg populaire aperitief. Benieuwd naar onze favorieten aperitief likeuren bekijk dan hieronder onze voorkeur. 

Top 5 likeuren voor in de mix

Vanwege de zoetheid zijn er veel likeuren waarmee je uitstekende mixdranken kunt maken. Neem bijvoorbeeld Malibu gemixt met cola of een Liqor 43 met sinas. Vele combinaties zijn daarin mogelijk. Hieronder vind je onze top vijf favoriete likeuren om mee te mixen. 

Top 5 likeuren on the rocks

Net als vele sterke dranken zijn likeuren ook erg lekker met ijs (On the rocks). Bijvoorbeeld in het zuiden van Frankrijk is een Pastis met ijsblokjes erg populair om van te genieten in de middagzon. Of een lekkere koude limoncello. Om deze geniet momenten compleet te maken hebben wij onze favoriete likeueren On the rocks op een rij gezet.  

Mis nooit meer een actie met de Gall & Gall nieuwsbrief

Wil jij de lekkerste dranken en de meest originele cadeau's voor de beste prijzen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang iedere week de scherpste aanbiedingen. Bij jouw eerste inschrijving ontvang je ook nog eens 10% korting op je aankoop.

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.