Skip to main content

Top 5


Top 5 Wodka

Top 5 Wodka

Wodka is een helder en kleurloos distillaat, dat meestal wordt gemaakt van granen, melasse of aardappelen. In principe mag wodka van uiteenlopende plantaardige grondstoffen gemaakt worden, zolang er maar op het etiket staat wat die grondstof is. Wodka is dan ook een van de bekendste mixdranken.

Bekijk alle wodka

Top 5 Wodka's in de mix

In Nederland wordt wodka vooral gedronken als mixdrank. Bij Gall & Gall vind je dan ook veel soorten wodka. In deze top vijf vind je onze favoriete wodka's voor in de mix.  

Top 5 Wodka cocktails

Veel beroemde cocktails worden gemaakt met wodka bijvoorbeeld de Bloody Mary of de Cosmopolitan. Om jou geniet moment compleet te maken vind je bij deze top vijf cocktails die je kunt maken met al onze wodka's. 

Top 5 luxe wodka

Ben jij een echte wodka liefhebber of wil je een keer een luxe wodka proberen? Wij hebben voor jou onze top vijf luxe wodka's op een rij gezet, zodat je niet verder hoeft te zoeken.

Top 5 flavoured wodka

Wodka wordt voornamelijk gemaakt van granen, malasse of aardappelen. Toch zijn er veel wodka's tegenwoordig met een smaakje doordat er fruit en/of kruiden worden toegevoegd tijdens of na de destillatie. Dit geeft een mixdrankje of cocktail extra smaak, vandaar dat flavoured wodka veel gebruikt wordt als ingrediënt voor een cocktail. 

Mis nooit meer een actie met de Gall & Gall nieuwsbrief

Wil jij de lekkerste dranken en de meest originele cadeau's voor de beste prijzen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang iedere week de scherpste aanbiedingen. Bij jouw eerste inschrijving ontvang je ook nog eens 10% korting op je aankoop.

Meer mixen

Met Gall & Gall kun je eindeloos mixen. Heb jij onze cocktailpagina al gezien? Wat dacht je bijvoorbeeld van een Gin-Tonic? Of probeer eens een klassieke Bloody MaryMoscow Mule cocktail of Mojito. Het is allemaal te vinden op onze website! Of bekijk een van de onderstaande artikelen. 

Bekijk alle mixen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.