Skip to main content

Fijn dat je erbij was!

Beste collega’s,

Tijdens onze winkeldag 2019 hebben we weer samen heel wat ontdekt, geproefd, geleerd en beleefd. Hetzelfde gevoel als jullie dagelijks aan jullie klanten willen meegeven. Met elkaar gaan we een grote stap maken in het nog persoonlijker maken van onze service. Daarom hebben we vandaag vaak stilgestaan bij data & klantgegevens. Met elkaar zetten we onze schouders onder de beweging om iedereen een kenner te maken. 

Als dank voor je inzet vandaag een heerlijke fles Santa Rita Malbec, een verrijking in het Easy Rider-smaakprofiel. En zoals de traditie vereist, ook hier een leuk verhaal achter deze fles.

Santa Rita is een Chileense ode aan Franse wijnen. Daar waar de zonnige wijnstreek van Maipo Valley in Chili de vruchtbare bodem biedt voor de rijkdom en kwaliteit van druivenrassen uit Frankrijk. Geplant door Domingo Concha, die met behulp van Franse wijnmakers en de juiste apparatuur een revolutie op wijngebied begon. 

Dat werd allemaal in gang gezet in 1880, maar daar plukken we nog steeds de vruchten van. En die proef je in deze soepele wijn met aroma’s van zwart rijp fruit. Een Malbec met een gemiddelde smaakintensiteit en mooie medium body. Niks ingewikkelds, gewoon lekker makkelijk drinkbaar.

Verhalen vertellen, daar houden we van. We delen ze graag met onze klanten. Zij willen persoonlijk advies, goede service en elke keer een beetje meer kennis. Nieuwsgierig zijn naar hun vragen en interesses is een van onze vele passies. Dankzij gesprekken, klantenkaart en smaakprofiel ontdekken we deze interesses steeds verder. En zo bouwen we aan onze verbinding met onze klant. Iedereen een kenner! 

Proost! 

Frances, Willem, Simon, Willemijn, Filippien en Wouter

Collega's van Gall & Gall