Exclusief bij Gall & Gall Smaakprofielen wijnboxen

Ken je de Gall & Gall wijnboxen al? Dan hebben we nu iets nieuws voor je! De smaakprofielen wijnboxen. Speciaal samengesteld om kennis te maken met jouw smaakprofiel. Er is voor elk smaakprofiel een wijnbox gevuld met 3 prijswinnende wijnen verpakt in een prachtige doos. Èn met 25% korting op elke smaakprofiel wijnbox!

Smaakprofielen

Met je persoonlijke smaakprofiel ben je altijd verzekerd van de perfecte wijn. Met de speciaal ontwikkelde test weet je binnen 24 seconde jouw smaakprofiel en de wijnen die daarbij passen. 

Smaakprofielen wijnbox

Weet je je smaakprofiel? Dan kun je direct aan de slag met kijken of het wel bij je past. In deze smaakprofielen wijnboxen zitten 3 prijswinnende wijnen die precies passen bij jouw smaakvoorkeuren. En het wordt in een prachtige box bij je afgeleverd. Ook een erg origineel cadeau!

Rode smaakprofielen wijnboxen

Witte smaakprofielen wijnboxen

Nog meer Gall & Gall wijnboxen

Wil je nog meer avontuur? Probeer dan eens een van onze andere wijnboxen. Deze zitten vol met wijnen uit bijvoorbeeld Italië of Frankijk. Of een wijnbox met allemaal winnaars uit De Grote Hamersma. Ben je echt een liefhebber van rood? Probeer dan onze wijnbox met rode wijnen. Of liever wit? Dat kan natuurlijk ook! In alle Gall & Gall wijnboxen vind je 3 of 6 prijswinnende wijnen verpakt in een prachtige wijnbox! Probeer het zelf!