Skip to main content

Ontdek spa


Spa: water bij de wijn

Kies jij voor bruisend water of drink jij liever water zonder bubbels?

Spa: water bij de wijn

Sinterklaas, kerst en oud & nieuw, allemaal dagen die gepaard gaan met lekker eten en drinken. Bij een gezellige maaltijd en een goed glas wijn hoort een fles Spa mineraalwater.

ELK GERECHT ZIJN EIGEN WATER

Spa flessen

Spa biedt variatie. Er zijn drie verschillende varianten, voor ieder wat wils. De één houdt van koolzuurvrij water, de ander van bruisend. Gastronomisch hebben de drie varianten Spa mineraalwater elk hun eigen rol en hun eigen moment. Zo kan het diner het beste worden gestart met Spa Intense (intens bruisend) om de smaakpapillen even goed wakker te schudden. Tijdens het hoofdgerecht is het beter om Spa Finesse (van nature licht bruisend) te drinken. De smaken van de gerechten komen dan optimaal tot hun recht en het voorkomt een vol gevoel. Spa Reine is heerlijk om de maaltijd mee af te sluiten.

SPA: UNIEK MINERAALWATER

Spa verfrist met al het goede uit de natuur! Het natuurzuivere mineraalwater is afkomstig uit een uniek natuurgebied van ruim 13.000 hectare in het hart van de Belgische Ardennen dat al sinds de 18e eeuw wordt beschermd. Spa mineraalwater is buitengewoon zuiver en laag gemineraliseerd. Daardoor kan iedereen, op elk moment van de dag onbeperkt genieten van Spa.