Skip to main content
Winzer Krems Orange Grüner Veltliner
Oostenrijk

Fruit Lover

Jouw Premium prijs

Winzer Krems Orange Grüner Veltliner

Oostenrijk - Grüner veltliner 2021 75CL 13%

Orange Wine uit Oostenrijk. Vergist in traditionele cementen vaten met de gisten die van nature op de druivenschil voorkomen. De puurste vorm van grüner veltliner.

Online niet op voorraad

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Winzer Krems Orange Grüner Veltliner

Oostenrijk 2021 75CL

Alles over Winzer Krems Orange Grüner Veltliner

Orange Wine uit Oostenrijk. Vergist in traditionele cementen vaten met de gisten die van nature op de druivenschil voorkomen. De puurste vorm van grüner veltliner.

'Vroeger was alles beter.' Dat was het uitgangspunt voor de productie van de Orange Grüner Veltliner van Winzer Krems. Ze wachtten tot het oogstjaar waarin de druiven perfect rijp en gezond waren. Vervolgens lieten ze de wijn vergisten in traditionele cementen vaten (in plaats van roestvrijstaal). Er werd geen extra gist toegevoegd. Alleen met de gisten die van nature op de druivenschil voorkomen, werd de wijn volledig natuurlijk vergist. Het resultaat is de puurste vorm van grüner veltliner. Orange Wine uit Oostenrijk.

Lekker bij varkensvlees en kalfsvlees
Druivensoort
Druivensoort
Grüner veltliner
De belangrijkste wijn uit Oostenrijk wordt gemaakt met deze druif. Deze zijn soepel, kruidig en peperachtig met een frisheid om van te watertanden. Lekker bij lichte vleessoorten en vis.
Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Orange Wine uit Oostenrijk. Vergist in traditionele cementen vaten met de gisten die van nature op de druivenschil voorkomen. De puurste vorm van grüner veltliner.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 13%
Soort grüner veltliner
Ingrediënten Bevat sulfiet
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Oostenrijk
Contactgegevens Leverancier
Winzer Krems - Sandgrube 13 Sandgrube 13, Krems an der Donau, Austria Website: http://www.winzerkrems.at Email: office@winzerkrems.at
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Lekker bij varkensvlees en kalfsvlees

Ons verhaal

image
icon
Oostenrijk
Winzer Krems Oostenrijk
Winzer Krems is één van de meest bijzondere wijnproducenten in Oostenrijk. Het is namelijk één van de oudste wijncoöperaties van heel centraal Europa. Hier werden de eerste wijnen al in 1447 gemaakt. Winzer Krems is gespecialiseerd in de echte Oostenrijkse druivensoorten grüner veltliner en blauer zweigelt. En die worden tot op de dag van vandaag nog zorgvuldig met de hand geplukt.

Anderen kochten ook

  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 55,-

  • icon
    Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.