Kom kennismaken met onze kerstwijnen

De avond is geweest, dus je kunt niet meer meedoen. Maar onze winkelmanager helpt je graag de juiste kerstwijn te vinden. Of kijk op onze wijn en spijs pagina voor online advies. 

Welke wijn drink je bij een mooi stuk wild? Of bij de gourmet? Een kerstdiner dat met liefde is bereid, verdient zorgvuldig gekozen wijnen. Als kaarthouder ben je van harte welkom op maandag 14 december van 20.00 tot 21.00 uur om exclusief kennis te komen maken met onze kerstwijnen. De winkelmanager presenteert een aantal prachtige wijnen en geeft advies over welke wijn het beste bij welk gerecht past. Ook vertelt hij of zij je graag de verhalen achter de flessen. Als je wilt proeven, kun je dat tijdens de avond vragen aan de winkelmanager of een van de andere medewerkers. 

Kom langs!

Kom gezellig langs en neem gerust je favoriete kerstrecept mee. Dan kunnen we je nog beter adviseren. En weet je zeker dat je straks de perfecte wijn naast je kerstgerecht hebt staan. 

Winkel zoeken

Zoek je favoriete winkel om kennis te maken met de kerstwijnen! Helaas zijn er een aantal winkels die niet mee kunnen doen omdat het winkelcentrum of de winkel waar ze in zitten gesloten is. Ook de Gall & Gall gemak winkels die in een Albert Heijn zitten en alleen sterke drank verkopen doen niet mee. Bekijk hier de winkels die niet meedoen.

Zoek je winkel

Kun je niet?

Kun je niet op 14 december, is jouw winkel niet open of heb je even geen tijd om naar een van onze winkels te gaan? Bekijk dan de wijn en spijs pagina. Hierop kun je bij jouw kerstdiner de juiste wijn vinden, inspiratie opdoen voor het kerstdiner, de recepten voor feestelijke cocktails vinden en nog veel meer!