Skip to main content
Patrõn Tequila Silver

Tequila 5.0

Per fles

Patrõn Tequila Silver

Mexico - Tequila 70CL 40%

De ultra-premium Patrón Silver variant, is een handgemaakte tequila die in kleine batches wordt geproduceerd en waarvoor uitsluitend de allerbeste 100% Blauwe Weber Agave planten worden geselecteerd. Deze kristalheldere tequila met frisse agave aromas en toetsen van citrus heeft een uiterst zachte smaak met een licht peperige afdronk.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Alles over Patrõn Tequila Silver

Patrón Tequila wordt handgemaakt in de Hacienda Patrón-distilleerderij in Jalisco, Mexico, waar mensen het hart van het proces vormen - een proces dat vanaf dag één hetzelfde is gebleven. Eerst ontwortelen bekwame jimadors alleen de beste 100% blauwe agave met het perfecte suikergehalte en transporteren het hart van de plant naar Hacienda Patrón. Dan wordt de agave met de hand fijngehakt, gebakken en gemalen door een tweetons tahona-wiel van vulkanisch gesteente en een walsmolen. De agave wordt vervolgens gefermenteerd in grenen en eiken tanks en gedistilleerd in kleine batches met behulp van koperen ketels. Elke fles Patrón is een kunstwerk, zorgvuldig geïnspecteerd, met de hand gekurkt en ondertekend.

5.0
  • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
    Echt top kwaliteit tequila! Mijn favoriet is om deze te mixen met Fentimans Pink Ginger. Mooie fles trouwens!
  • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
    Heerlijk zachte tequila, gebruikt om visite te verblijden met een Paloma en Margarita mee te maken. Maakt de cocktail een stuk verfijnder dan normaal!
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 40%
Contactgegevens Leverancier
M&R S.P.A. P.ZZA LUIGI ROSSI 2 - 10023 PESSIONE - TORINO - ITALY Website: partontequila.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Mexico, Jalisco
Patron Jalisco

Tequila bestaat reeds eeuwenlang, maar Patrón heeft deze categorie heruitgevonden door het vervaardigen van een ‘small-batch’ spirit die zo zuiver en zacht is van smaak dat deze ook perfect puur gedronken kan worden. Het vereist Mexico’s beste 100% Weber Blue Agave die met de hand geselecteerd wordt en op maat gemaakte koperen distilleerketels zodat de zachte afdronk steeds gegarandeerd kan worden. Het is daarom geen verrassing dat ‘Simply Perfect’ het credo is van een ultra-premium tequila merk als Patrón.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.