Skip to main content
Pedro Domecq Smooth Medium Dry

medium 4.3

2e halve prijs

Pedro Domecq Smooth Medium Dry

Oorsprong - Spanje 75CL 15%

In deze Medium Dry sherry van Domecq ontdek je de smaak van kruiden en hazelnoten. Je schenkt hem licht gekoeld bij pittige worstjes, olijven of tapas. Ook heerlijk bij een kaasplank.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel vandaag, overmorgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Pedro Domecq Smooth Medium Dry

Domecq Medium Dry is vol en rijk van smaak, je herkent kruiden en hazelnoot. Drink hem licht gekoeld. Een goede combinatie bij diverse vleeswaren en gerechten met schaal- en schelpdieren.

Smaak vol, pittig en noten
Lekker bij pittige worst en oude kaas
4.3
Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Domecq Medium Dry is vol en rijk van smaak, je herkent kruiden en hazelnoot. Drink hem licht gekoeld. Een goede combinatie bij diverse vleeswaren en gerechten met schaal- en schelpdieren.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 15%
Ingrediënten Contains sulfites
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Spanje
Contactgegevens Leverancier
Domecq CALLE MANUEL MARIA GONZALEZ, JEREZ DE LA FRONTERA, Spain Email: info@www.gonzalezbyass.com Website: www.gonzalezbyass.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Spanje
Pedro Domecq

Het huis Pedro Domecq bezit er uitgestrekte wijngaarden, gunstig gelegen aan de Atlantische Oceaan. Twee typische Jerez druiven spelen een hoofdrol in de sherry’s van Domecq: de Pedro Ximenez druif, die de sherry een zware rijke smaak geeft met een lange afdronk en de witte druif Palomino, een klassieke witte sherrydruif.

  • Bestel vandaag, overmorgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen