Skip to main content
Puschkin Pink Grapefruit 70cl

Flavoured vodka

Per fles

Puschkin Pink Grapefruit 70cl

Duitsland - Flavoured vodka 70CL 17,5%

Puschkin is dé vodka uit de party hoofdstad van Europa, namelijk Berlijn. Puschkin Grapefruit combineert de kracht van Puschkin vodka met de heerlijke smaak van grapefruit. Heerlijk om ijskoud als shot te drinken maar ook lekker in de mix.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Alles over Puschkin Pink Grapefruit 70cl

Smaak Grapefruit
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 17,5%
Contactgegevens Leverancier
Puschkin International GMBH Friedrichstr. 171, D-10117 Berlin Website: www.puschkin.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Duitsland
Puschkin

De start van het succesverhaal van Puschkin ligt in de Oktoberrevolutie in Rusland. Veel Russische families vluchtten op dat moment voor het nieuwe regime naar Berlijn. Met een van deze families kwamen een traditioneel recept uit het Tsaristische tijdperk naar Duitsland, dit zou door de jaren heen uitgroeien tot een van de meest succesvolle merken in het land: Puschkin Vodka.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.