Skip to main content
Puschkin Red

Flavoured wodka

Per fles

Puschkin Red

Duitsland - Flavoured wodka 100CL 17,5%

Puschkin Red combineert de kracht van Puschkin vodka met de heerlijke bitterzoete smaak van rode bloedsinaasappelen. Deze kenmerkende smaak maakt Puschkin Red vodka ongekend populair.

Online niet op voorraad

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Alles over Puschkin Red

Puschkin Red combineert de kracht van Puschkin vodka met de heerlijke bitterzoete smaak van rode bloedsinaasappelen. Deze kenmerkende smaak maakt Puschkin Red vodka ongekend populair.

Puschkin vodka wordt drie keer gedistilleerd en enkele malen gefilterd. De laatste filtering gebeurt door middel van ijsfiltratie, een uniek procedé. Deze techniek is gebaseerd op een Oud-Russische traditie waarbij een houten vat gevuld met wodka ‘s nachts buiten in de vrieskou werd geplaatst. Onzuiverheden in de wodka zetten zich door de kou tegen de wanden van het vat af, waardoor de volgende dag de ultrazuivere vodka kon worden afgetapt. Deze methode resulteerde in een bijzondere, ultieme kwaliteit die vervolgens enkel bestemd was voor de tsaar en zijn gevolg. Het door Puschkin toegepaste ijsfiltratie procedé is de moderne variant op bovengenoemde methode. Alle Puschkin varianten worden gemaakt van natuurlijke ingrediënten volgens geheim recept.

Beschrijving Puschkin Red combineert de kracht van Puschkin vodka met de heerlijke bitterzoete smaak van rode bloedsinaasappelen. Deze kenmerkende smaak maakt Puschkin Red vodka ongekend populair.
Inhoud 100 Centiliter
Alcoholpercentage 17,5%
Ingrediënten ingredients: water, glucose-fructose-syrup, vodka, fruit juice concentrate, natural flavourings, citric acid, caramel syrup, colouring E 129.
Contactgegevens Leverancier
Puschkin international GMBH, www.puschkin.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Duitsland
Duitsland
Puschkin Duitsland
De start van het succesverhaal van Puschkin ligt in de Oktoberrevolutie in Rusland. Veel Russische families vluchtten op dat moment voor het nieuwe regime naar Berlijn. Met een van deze families kwamen een traditioneel recept uit het Tsaristische tijdperk naar Duitsland, dit zou door de jaren heen uitgroeien tot een van de meest succesvolle merken in het land: Puschkin Vodka.

Anderen kochten ook

  • icon
    Bestel vandaag, overmorgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 55,-

  • icon
    Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.