Skip to main content
Royal Club Ginger Ale

Frisdrank / Vruchtensappen 4.7

Per fles

Royal Club Ginger Ale

Nederland - Frisdrank / Vruchtensappen 100CL

Een verfrissing met een bite. Heerlijk in de mix met whisky.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Alles over Royal Club Ginger Ale

4.7
Inhoud 100 Centiliter
Ingrediënten Ingrediënten: koolzuurhoudend water, suiker, glucose-fructosestroop, voedingszuur (citroenzuur), zuurteregelaar (natriumcitraat), natuurlijk gember aroma, kleurstof (sulfiet- ammoniakkaramel).
Contactgegevens Leverancier
Vrumona B.V. Consumentenservice Antwoordnummer 2210, 3970 WD BUNNIK Telephone: 0800-8786662 Website: www.royalclub.nl
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Nederland
Vrumona

Vrumona's streven is om een betrouwbare, service georiënteerde en innovatieve organisatie te zijn, waarbij de consument centraal staat. Op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen staat Vrumona midden in de samenleving en neemt zij haar verantwoordelijkheid. Bij het bereiden en verpakken van frisse dranken wordt voortdurend aandacht besteed aan het efficiënt gebruiken en verwerken van grondstoffen, verpakkingsmaterialen, water en energie. Hierbij wordt het milieu zo min mogelijk belast.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.